Activiteiten laatste schoolweek

De Korenaar

Laatste school’week’. 

In verband met de verhuizing duurt de laatste schoolweek dit schooljaar maar twee dagen. Er zijn activiteiten op maandag 1 juli en dinsdag 2 juli. Deze dagen is er een verkort lesrooster tot 14.00u. Vanaf woensdag 3 juli begint voor alle kinderen de zomervakantie (en gaan de meesters en juffen verder inpakken…) 

 

Maandag 1 juli 

Ontbijtbuffet: 

We beginnen de dag met een gezellig gezamenlijk ontbijt! In buffetvorm vieren we de start van de laatste school’week’. Wij zorgen voor wat te drinken en borden en bekers. De kinderen nemen een hapje mee om te delen. Kijk voor de intekenlijst bij het lokaal van uw kind! 

Elegaststraat (spelletjesochtend), Vitruviusweg (Korenaar got talent) 

Op de elegaststraat zijn er maar weinig groepen waardoor het aantal optredens bij een show te gering zou zijn. Vandaar dat zij een super-spellen-circuit gaan doen. In verschillende rondes gaan de kinderen langs spellen door de hele school. 

De kinderen van de Vitruviusweg treden op in ‘Korenaar got talent’. 

Als de optredens buiten zijn (geen regen, geen grote hitte) mogen ouders komen kijken. Als de optredens vanwege het weer in de gymzaal plaatsvinden kunnen we helaas geen ouders toelaten. De show start om 09.30u en wordt onderbroken door pauze’s en fruithap. 

Ruilmarkt 

Na de lunch houden we onze jaarlijkse, gezellige ruilmarkt. Spulletjes waar kinderen niet meer mee spelen kunnen ze ruilen op de markt. We vragen de kinderen maximaal 1 tas mee te nemen met spullen/speelgoed dat ze graag willen ruilen. Ook een gezellig kleedje of dekentje om de waar uit te stallen. 

 

Dinsdag 2 juli 

Vossenjacht/speelpark de splinter 

‘s Morgens vertrekken beide locaties naar speelpark de splinter. Daar beginnen we de dag met een vossenjacht. Op deze wijze leren de kinderen van verschillende locaties alle leerkrachten kennen. Kunnen de kinderen hun nieuwe meester of juf vinden? 

Aansluitend mogen de kinderen spelen in het park (niet in het zwembad). 

Geeft u voldoende drinken en lunch mee in een rugzakje dat de leerling zelf kan dragen? 

 

Terug op school (eigen locatie) sluiten we de dag af met een aftelliedje en kijken we nog één keer naar ons oude gebouw om daarna lekker vakantie te gaan vieren! 

Delen: