Kerstviering op school 2020

De Korenaar

Kerstviering
Donderdag 17 december vieren we Kerstmis op de Korenaar.
Zoals al zoveel andere zaken gaat dat anders dan andere jaren dit jaar.
Allereerst vinden wij het ontzettend jammer dat we de Kerstviering niet zoals
gebruikelijk met alle ouders/verzorgers kunnen vieren.
Maar wij zullen uiteraard voor een leuke verassing zorgen, zodat jullie toch een klein inkijkje krijgen in ons Kerstfeest. Houd uw mail en/of klassenboek dus in de gaten eind volgende week.
Donderdag 17 december, vieren wij Kerst met de kinderen met allerlei gezellige activiteiten en ook is er voor de kinderen een heerlijke lunch geregeld.

U hoeft dus alleen maar te zorgen voor een (fruit)hap en/of drinken in de kleine pauze!
Om 14.00 uur begint dan de kerstvakantie! 
(vrijdag 18 december zijn de kinderen al vrij!)

Let op de drukte en elkaar bij het ophalen van de kinderen!

Lunch van het Summa
Begin oktober hebben we contact gezocht met de locatieleider van het Summa College, afdeling Horeca en Brood & Banket. Aan hen is de vraag gesteld of zij een feestelijke Kerstlunch voor ons zouden kunnen verzorgen. We kwamen al snel tot de conclusie dat dit een echte win-win situatie zou opleveren. Voor de studenten van de opleiding een uitdagende en zinvolle opdracht met als resultaat voor onze kinderen en teamleden een gezonde feestelijke Kerstlunch. Het wordt een gezonde, vegetarische lunch, die zoveel mogelijk bestaat uit lokale en verse producten. Op donderdagmorgen
worden de lunchboxen door de studenten gebracht en kunnen de kinderen in hun eigen groep genieten van een heerlijke en gezellige kerstlunch. Dit alles natuurlijk Corona proof.

Delen: