Koningsspelen 2021

De Korenaar

Koningsspelen Kleuters

Aanstaande vrijdag zijn de koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag in het oranje of rood/wit/blauw naar school komen. We gaan deze dag met alle kleuters naar een gesloten speeltuin in de buurt. Wij zullen hier als enige school aanwezig zijn. De kinderen nemen gewoon hun fruit hap en lunch mee. Wilt u dit in een rugzak meegeven. Het zou fijn als alle kinderen verschoning in hun tas hebben zitten. We zijn om 14.00 uur uit.
We gaan er een gezellige dag van maken.
 

Koningsspelen 2021 groep 3 t/m 8

Vrijdag 23 april staan de Koningsspelen voor de achtste keer op het programma. Dit jaar kunnen de groepen 3 t/m 8 gelukkig weer naar het sportcomplex “Op Noord” aan de Vijfkamplaan, nadat het vorig jaar niet door kon gaan. De activiteiten worden dit jaar niet begeleid door hulpouders, maar door studenten van het SUMMA college. We blijven deze dag gewoon allemaal in de eigen ‘klassenbubbel’.
De koning heeft dit jaar het Koningsontbijt wel afgelast. We starten dit jaar dus NIET met het Koningsontbijt. Alle kinderen nemen natuurlijk wel hun eigen eten en drinken mee voor de kleine pauze en het overblijven. Ook komen alle kinderen deze dag in hun sportkleding en sportschoenen naar school. Het zou leuk zijn als de kinderen met oranje of rood/wit/blauwe kleding naar school komen.
Als het echt heel erg slecht weer is gaan de Koningsspelen niet door, maar voor een paar druppels laten we dit spektakel niet schieten. Denk bij regenachtig weer aan een regenjack en eventueel droge kleding, zodat we de rest van de dag in droge kleding kunnen doorgaan. Zorg bij warm, zonnig weer voor voldoende drinken en eventueel zonnebrand.
De kinderen worden op de gewone tijd op school verwacht en zijn om 14.00u uit.
 

Delen: